Waarom Fenci?

ONZE KERNWAARDEN

Bouw jij ook mee aan de energietransitie door middel van verduurzaming en Elektrificatie?! Wij als Fenci doen dat namelijk wel!

Missie

Fenci is een arbeidsbemiddelingsbureau dat samen met de klant de optimale oplossing zoekt voor het invullen van de personele organisatie. Wij doen dit door ons echt te verdiepen in de klant, de markt van de klant, de bedrijfscultuur en de ambitie van de organisatie. De partners van Fenci voeren de gehele search zelf uit, niets wordt uitbesteed. Wij vereenzelvigen ons met de opdrachtgever, hebben zelf decennialang aan klantzijde gewerkt en kijken achter het cv en in het hart van de kandidaten.

Fenci richt zich op slechts enkele discipline/markt combinaties en wij zijn vakspecialisten, wij nemen niet iedere opdracht aan en starten pas als we zeker zijn dat wij de klant de beste oplossing kunnen bieden.

Visie

Fenci is de sparringpartner en betrouwbare collega die op basis van langdurige relaties, vanuit lokale aanwezigheid samen met cliënten de personele kant van de organisatie vorm en inhoud geeft. Fenci is een solide partner binnen de discipline/markt combinaties in Europa en zelfs daarbuiten.

Wat onderscheidt ons?

  • wij zijn geen recruiters
  • wij worden tijdelijk uw “collega”
  • wij hebben aan uw kant van de tafel gezeten
  • wij kennen de kandidaten persoonlijk
  • wij kijken achter de CV
  • wij zijn ondernemers
  • wij zijn branche specialisten

Kwaliteit & veiligheid

Werken bij Fenci?

Wij zijn trots op het bedrijf, leggen de lat hoog en behouden een eigen karakter en eigen identiteit in de markt. Een uitstekende positie om verder te groeien en om iedereen te laten weten dat wij er zijn. Bij Fenci krijg je de vrijheid om je rol naar eigen behoefte in te delen. Iedere individu heeft namelijk een andere behoefte. Wij bieden je een plek waar jij jezelf kan zijn, waar ondernemerschap gestimuleerd wordt. We kennen binnen Fenci best een diversiteit aan rollen waar je voor kunt kiezen als je onze collega wordt. Het is namelijk wel belangrijk dat je blijft doen wat je leuk vind.

Interesse? Neem contact met ons op!