Projectleider elektro/hoogspanning

Expired Listing Randstad Fenci B.V.

Ben jij degene die van essentieel belang kan zijn bij het uitbouwen van de elektriciteitsvoorziening voor de samenleving? Want zonder elektriciteit zouden vrijwel alle processen in ons dagelijks leven tot stilstand komen, toch? Ben jij een persoon die anderen kan begeleiden en inspireren? Ben jij bedreven in het bewaken van processen met betrekking tot financiën, planning en logistiek? Word dan Projectleider Hoogspanning bij Fenci BV.

Als Projectleider Hoogspanning ben jij verantwoordelijk voor het organiseren en coördineren van hoogspanningsinstallaties van 110 kV tot 380 kV. Jij fungeert als de verbindende factor tussen de eisen van de opdrachtgever en de concrete uitvoering. Samen met de projectmanager stel jij het projectteam samen en zorg jij ervoor dat de benodigde kennis en expertise aanwezig zijn gedurende de verschillende fasen van het project. Daarnaast werk je ook aan de ontwikkeling en innovatie op het gebied van energietransitie. Jouw enthousiasme en aanmoediging stimuleren het team om het beste resultaat te behalen, zowel voor de klant als voor de organisatie, en dragen bij aan een prettige werksfeer.

Een selectie van je taken omvat:

  • Operationeel leiding geven aan een team van engineers, werkvoorbereiders en technische experts, waarbij je ervoor zorgt dat zij onder veilige omstandigheden kunnen werken;
  • Een overzicht behouden van alle fasen van het ontwerp, de engineering en de uitvoering, waarbij je regelmatig contact hebt met de opdrachtgever om alle aspecten van het project te bespreken.
  • Communicatie onderhouden met leveranciers en/of onderaannemers met betrekking tot afspraken en contracten;
  • Bewaking van de planning, financiën met budgetbeheer en het logistieke proces, en het verzorgen van periodieke (financiële) rapportages.