Opdrachtgever

Het vinden van de juiste kandidaten voor uw vacatures is belangrijk, maar kost vaak erg veel tijd. Gezien de huidige markt waar we actief in zijn is het steeds ingewikkelder om aan goed personeel te komen. Wat kunnen wij als Fenci hierin voor u betekenen?

Met Fenci maakt u afspraken over de manier waarop wij u helpen om de beste professional te vinden voor uw vacature(s). Zo kunnen wij adviseren, meehelpen of de werving en selectie volledig/ gedeeltelijk overnemen.

Het invullen van specialistische rollen is vaak tijdrovend en kostbaar. Het is daarom belangrijk om in kaart te brengen wat u precies zoekt zodat er vanaf het begin af aan gekeken wordt naar de juiste match. Gezien ons grote netwerk, kennis in de markt en de ervaringsjaren binnen Fenci kunnen wij hier direct een goed advies in geven. Wij komen langs om uw vacature goed uit te vragen, hier brengen we in kaart wat belangrijk is in de positie en wat de plus en minpunten zijn van uw bedrijf. Vanuit hier gaan wij op zoek naar uw nieuwe collega.

De professionals worden altijd uitgebreid gescreend en worden ten alle tijden persoonlijk gesproken. Daarnaast zorgen wij voor een uitgebreide toelichting op het cv inclusief referentie check zodat u beschikt over volledige informatie. Gedurende het sollicitatietraject dat we doorlopen met de potentiële nieuwe werknemer zijn we continu dichtbij ter ondersteuning en evaluatie.

Wij willen u als opdrachtgever volledig ontzorgen in dit traject dit is altijd maatwerk. Fenci biedt verschillende vormen van dienstverlening aan voor zowel tijdelijke als structurele functies. Deze diensten zijn:

Deta-vast

Bij het invullen van een vacature op basis van detachering, nemen wij het werkgeverschap (tijdelijk) uit handen.

Detacheren

Heeft jullie organisatie een tijdelijke vacature of een project waardoor er een projectmatig capaciteitsvraagstuk is.

Executive search

Deze dienst komt op veel punten overeen met de Werving & Selectie procedure. Het verschil zit in een tweetal aspecten.

Werving en selectie

Een dienstverlening gericht op de lange termijn met waarborging van de kwaliteit.

Interesse? Neem contact met ons op